Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2008

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ: ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!!!!!!

Στή σημερινή πολιτική σκηνή, έχουμε να κάνουμε με το τέλος του συναινετικού δικομματισμού και τα καλάμια που εχει καβαλήσει η παραδοσιακή "αριστερά", λόγω της πρόσκαιρης επιτυχίας της, στις εκλογές του Σεπτέμβρη.
Ο Συνασπισμός, εγκλώβισε το Τσίπρα στο στείρο, πια, παιχνίδι της εξουσίας. Ακόμη και να βγεί πρόεδρος του ΣΥΝ, ακόμη και να πετύχει να σταθεροποιήσει τις "δυνάμεις" που τον υποστήριξαν, έχει χάσει από κούνια, λόγω των καλαμιών!
Το "Κ"ΚΕ δε προσπαθεί τίποτα! Όλα τελείωσαν το 1917! Για γέλια λοιπόν! (αλήθεια! απορώ, τι σχέση έχει ένα σταλινικού τύπου παλαιολιθικό κόμμα, με το λαικό εργατικό κίνημα, που τόσο καπηλεύεται!)
Η δεξιά έχει δείξει οτι παραμένει αμετακίνητη στις "αξίες" της διαπλοκής και του αντιλαικού προσώπου της από πάππου προς πάππον!
Το ΠΑΣΟΚ πάλι, επιμένει, εσωστρεφικά και φοβικά, να ασχολείται με ΚΟΕΣ, ΝΟΕΣ και όλες αυτές τις ανούσιες κινήσεις, για να δείξει πόσο πολύ "δε παίζει με τα κουβαδάκια του" τα κακά παιδιά τουρεύματος Βενιζέλου! Ο κόσμος γελάει και αποστασιοποιείται! Ξερνάει, βλέποντας την αλλαγή που επαγγέλονται οι παπανδρεικοί,να εξαντλείται με το να βάζει στα όργανα, ιδιαιτέρες γραμματείς, συζύγους και παρατρεχάμενους, αφήνοντας τη δεξιά ανενόχλητη με τόσα σκάνδαλα, να βιάζει το λαό! Αφήνοντας τη πολιτική σε χέρια ανικάνων να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ ξανά στην εξουσία!
Μέσα σε όλη αυτή τη παρακμή, μέσα σε όλα αυτά τα ερείπια, ξεπηδάει μια ακτίνα φωτός!
Όχι ένα άλλο κόμμα τύπου Τσοβόλα η Σαμαρά!
Όχι άλλη μιά αποτυχία!
Ένα ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!
Ένα κίνημα που έρχεται από το λαό για το λαό!
Γιά να επαναπατριστούν οι ενεργοί πολίτες στο δικό τους χώρο!
Γιά να βρούν οι αριστεροί πρόσφυγες λόγο και βήμα!
Γιά να ξαναβρεί η δημοκρατία την αλήθεια της!
Ένα κίνημα πολιτών που πάνω απ όλα θα επεξεργάζεται ΜΟΝΟ ΤΟΥ τις ιδέες του και τους προβληματισμούς του, χωρίς να έχει ανάγκη στήριξης απο λέσχες τύπου μπίλντερμπεργκ, από στείρα πολιτική άρθρωση αποτυχημένων και προσκολλημένων στο παρελθόν πολιτικάντηδων και "συνδικαλιστών".
Ένα κίνημα πολιτών που να σέβεται την άποψη του πολίτη και να την αξιοποιεί!
Ένα κίνημα πολιτών, όπου τη δημοκρατία δε θα την διαχειρίζονται φοβικοί φασίστες στο βωμό μιάς αριστεράς που έχει προχωρήσει, αλλά αυτοί δε το έχουν πάρει χαμπάρι!
Μέσα απο ρόζ κουραμπιέδες, κόκκινες χοληστερίνες και πράσινους προεδρικούς χαλβάδες, ξεπηδάει η φωνή του πολίτη, για να ισοπεδώσει το βρώμικο παρελθόν των πατερούληδων κάθε χρώματος, αναδεικνύοντας όλους τους Έλληνες σε ένα δημοκρατικό και σοσιαλιστικό ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!

1 σχόλιο:

theodore είπε...

Τα πράγματα είναι απλά.
Το ΠΑΣΟΚ που πιστέψαμε,που αγαπήσαμε,που δώσαμε μάχες γι’αυτό,δεν υπάρχει πλέον.
Εχει καταντήσει κόμμα-σφραγίδα,όπου η λέξη ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ θεωρείται πλέον από πολλούς περιττή.
Τώρα το κίνημα το θέλουν ΣΟΣΙΑΛΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ,με πάντρεμα της σοσιαλδημοκρατίας και του φιλελευθερισμού.
Παραδείγματα πολλά.
Το νέο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε να το φτιάξει ο Ανδρουλάκης,γνωστός για τις συμπάθειες που τρέφει στις φιλελεύθερες ιδέες.
Στην ιστοσελίδα http://www.re-public.gr με υπεύθυνους τους συνεργάτες του ΓΑΠ,Καρούνο και Λάμψα ζητούνται αρθογράφοι για να επιχειρηματολογήσουν υπέρ του παντρέματος σοσιαλδημοκρατίας και φιλελευθερισμού.
Στην ιστοσελίδα του Κώστα Χουβαρδά μέλος της ΝΟΕΣ-ΚΟΕΣ,δεν ξέρω κι εγώ τί,έχει δημοσιευτεί ένα ενδιαφέρον post,όπου διαφαίνεται πεντακάθαρα το νέο ΠΑΣΟΚ που ευαγγελίζονται κάποιοι.
http://chouvi.blogspot.com/2008/01/blog-post_10.html
Αντιγράφω απλά δυό παραγράφους.
2. Η σύγχρονη Αριστερά είναι φιλελεύθερη. Αρνείται να παραδώσει στη Δεξιά αυτήν την ωραία λέξη που γεννήθηκε στην Αριστερά. Πιστεύει στη νομιμότητα του κράτους δικαίου, στην αποτελεσματικότητα των πρωτοβουλιών της κοινωνίας των πολιτών και στην αναγκαιότητα των αντιεξουσιών.
11. Η σύγχρονη Αριστερά είναι ευρωπαϊκή. Επειδή η Ευρώπη είναι το μέσο για να ξεπεραστούν οι εθνικοί εγωισμοί στη Γηραιά Ήπειρο και για να υψωθεί στη συναυλία των εθνών μια φωνή υπέρ μιας νέας παγκόσμιας τάξης, αλληλεγγύης και δικαίου.
Μάλιστα,οι “σύντροφοι” μας προτείνουν μιά νέα αριστερά φιλελεύθερη και θερμό υποστηρικτή της νέας παγκόσμιας τάξης.Είπατε τίποτα;
Στην ιστοσελίδα του κατ’εξακολούθησιν υβριστή όλων όσων διαφωνούν με τις ιδέες του,Παναγιώτη Παπαχατζή,που μόνο η ηλικία του θα μπορούσε να σταθεί ως ελαφρυντικό της συμπεριφοράς του,υπάρχει ένας ενδιαφέρον σύνδεσμος.
khatzidakis.blogspot.com
Και το σχόλιο του:”Ικανότατος, με ιδέες και ήθος. Ότι καλύτερο διαθέτει αυτό το υπουργικό συμβούλιο.”
Ο άνθρωπος που θέλει να ξεπουλήσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,καθοδηγούμενος από τον Μπαρό,ότι καλύτερο διαθέτει η κυβέρνηση.Φανταστείτε τα χειρότερα!!!
Αυτή δυστυχώς είναι η νέα ιδεολογία που διαπερνάει το ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή κάτω από την καθοδήγηση συγκεκριμένων κέντρων,για τα οποία το ζητούμενο είναι να βάλουν για τα καλά στο παιχνίδι τον νεοφιλελευθερισμό.
Εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω πλέον σ’αυτο το αλλοτριωμένο κόμμα,που απομακρύνεται με γοργά βήματα από την βάση του και αναζητά εκλογική πελατεία σε άλλου είδους target groop.
Οι μη προνομιούχοι έχουν πλέον αντικατασταθεί από τις ΜΚΟ και την “συμμετοχική δημοκρατία”.
Η νέα αριστερά είναι ρόζ,κοσμοπολίτικη,ακίνδυνη για το κατεστημένο.
Ανάθεμα κι αν όλα αυτά τα παιδάκια που αρθογραφούν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα,έχουν κατέβει ποτέ τους σε διαδήλωση.
Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει ΔΕΞΙΑ για τους παλιότερους.
Ο λαός πλέον τους γυρνά την πλάτη επιδεικτικά.
Καιρός να δημιουργηθεί κάτι νέο που θα εκφράσει τους πόθους και τις ελπίδες του εργαζόμενου,του μικρομεσαίου,του ανθρώπου της διανόησης,του κάθε Ελληνα και Ελληνίδας.