Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008

ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

Έχει ανακύψει τα τελευταία χρόνια επι κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, ενα μείζον πρόβλημα για τη χώρα μας.
Ένα πρόβλημα με δυο άξονες.
Ο ένας είναι, οτι πια δεν είμαστε οι μόνοι στη περιοχή μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης. Αρα έχουμε χάσει μια βασική ρίζα ευελιξίας για τα εθνικά μας θέματα.
Ο δεύτερος άξονας και πιο σημαντικός, είναι οτι με τόσες υποχωρήσεις και υπαναχωρήσεις, έχουμε χάσει τον ηγεμονικό ρόλο που είχαμε στα Βαλκάνια.
Όχι δε βαυκαλίζομαι.
Πάντα η Αμερική ήταν ο ηγεμόνας εδώ!
Μόνο που η ισχυρή ευρωπαική και πότε πότε αριστερίζουσα πολιτική μας στους Βαλκάνιους γείτονές μας, απέτρεπε διεκδικήσεις και αλυτρωτισμους.
Με τη πολιτική του "yes sir", ανατρέψαμε μόνοι μας την ισχυρή μας θέση και γι αυτό, Αλβανοί, Σκοπιανοί και λοιποί νεοβαλκάνιοι, "απαιτούν" εδάφη και ιστορίες απο εμάς!
Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας,έχει σα σημείο αναφοράς τη καλή συμπεριφορά στους αμερικάνους, αδιαφορόντας για τα υπόλοιπα.
Γι αυτό και η τωρινή κατάσταση μας φέρνει απολογούμενους και "συνιδιοκτήτες" των εδαφών που μας απέμειναν και της ιστορίας μας.
Η κυβέρνηση και τα αμερικανάκια που τη περιτριγυρίζουν, φωνασκούν και ειρωνεύονται, όταν κάποιοι μιλάνε για Πατρίδα!
Δε μιλάω για τους γραφικούς του ΛΑΟΣ.
Μιλάω για τους απλούς πολίτες που δεν ανέχονται πια να διεκδικούν ανιστόρητοι λαοί, την ιστορία μας και τα εδάφη μας!
Μόνο αν αλλάξει η πολιτική μας και δούμε πραγματικά το ποιοί είμαστε και τους πραγματικούς συμμάχους μας, θα μπορέσουμε να σηκώσουμε και πάλι κεφάλι και η Ελλάδα θα γίνει και πάλι το κέντρο των εξελίξεων στα Βαλκάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: